Polewa do ciast i lodów

Polewa do ciast i lodów

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cukioer puder

    0.5 szklanka
  • margaryna

    0.5 kostki
  • kakao

    3 łyżki
  • woda

    2 (gorąca)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

do garnuszka włożyc margaryne, cukier i kakao, rozpuscic, ciagle mieszajac. Po zestawieniu z ognia należy dodac 2 łyzki gorącej wody (jesli jest to polewa na gorąco do lodów to niekoniecznie) i mieszac az steżeje

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Justyna73

18.03.2011 15:11
robię taką samą

Magdalena/26Mooi

01.02.2011 06:32
prosty

Abisay

16.10.2010 18:59
Znam podobny przepis :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat