Przepis i sposób przygotowania na: Naleśniki szpinakowe z serem i parówką
Na środku każdego naleśnika ułożyć plaster sera, a z brzegu ułożyć parówkę i zwinąć naleśnik.
Przed podaniem naleśniki odsmażyć wtedy ser rozpuści się.
jajko |
3 szt
|
mąka |
2 szk
|
szpinak mrożony |
200 g
|
mleko |
1 szk
|
woda |
1 szk
|
olej |
2 łyżki
|
czosnek |
1 ząbek
|
sól |
|
pieprz |
|
olej do smażenia |
|
parówki |
8 szt
|
ser żółty |
8 plastrów
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: