Przepis i sposób przygotowania na: Roladki drobiowe
Kroki postępowania
Farsz 2: ser żółty ścieramy na tarce o dużych oczkach,szynkę i paprykę kroimy w paski. Farsz 3: czosnek przeciskamy przez praskę i dokładnie mieszamy z masłem.
filety z kurczaka |
4 stuki
|
sól i pieprz |
do smaku
|
olej do smażenia |
|
mąka |
|
Bułka tarta klasyczna Prymat |
|
jajko |
5-6 sztuk
|
pomidory suszone w zalewie |
4 sztuki
|
ser feta |
1/4 kostki
|
chili Prymat |
|
ser żółty |
100 g
|
szynka |
1 gruby plasterek
|
papryka czerwona |
6 małych pasków
|
masło |
2 łyżki
|
ząbki czosnku |
2 sztuki
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: