pasta jajeczna z oliwkami

pasta jajeczna z oliwkami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • majonez tradycyjny

    4 łyzki
  • kapary

    2 łyzki
  • sól

    do smaku
  • pieprz biały Prymat

    do smaku
  • oliwki zielone

    10 szt.
  • jaja na twardo

    4 szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka obrać ze skorupki i bardzo drobno pokroić. Dodać też drobno pokrojone oliwki i kapary. Dodać majonez i resztę składników. Dokładnie wymieszać.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat