ZUPA OGÓRKOWA

ZUPA OGÓRKOWA

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ziemiaki

    6 sztuk
  • marchewka

    3 sztk
  • przecier ogórkowy

    1 sztyka
  • skrzydełka z kurczaka lub szyjki

    5 sztuk
  • rosołki

    4 sztuki
  • liść laurowy

    2 sztuki
  • ziele angielskie całe

    3 sztuki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Gotujemy ziemniaczki marchewkę oraz skrzydełka z rosołkami dodajemy liśc laurowy i ziele angielskie na koniec dodajemy przecier gotujemy około 1,5 godziny

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

mysza75

07.10.2013 11:27
jaka fajna zupka

cukiereczek

12.04.2012 08:57
lubię ogórkową

eeee

25.09.2011 15:18
rewelacyjnie wygląda

izoldaaa6

29.08.2010 13:21
ja wolę na kostce rosołowej :)

Margo1

26.08.2010 17:43
jedna z ulubionych

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat