Składniki
Kalkulator jednostek
kg
kostka
gr
gramów
mała łyż.
duża łyż.
ml
łyżeczka
łyżka
szklanka
Danie główne
-
ziemniaki gotowane w mundurkach
500 g (małe) -
kalarepka młoda
1 -
rzodkiewka
1 pęczek -
cebula dymka
1 sztuka -
roszponka
200 g -
jogurt naturalny
150 ml (gęsty) -
musztarda francuska
2 łyżeczki -
polędwica wieprzowa
2 -
przepiórcze jaja
8 sztuk -
jajka
3 sztuki -
śmietana 18 proc
200 ml -
mąka pszenna
-
bułka tarta
-
masło do smażenia
-
koperek
1 pęczek -
olej rzepakowy
1 l
Do smaku
-
natka pietruszki suszona
-
estragon
-
sól morska
-
Pieprz kolorowy- MŁYNEK
Sposób przygotowania
Kroki postępowania





Komentarze (4)
Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Nie masz konta? Zarejestruj się
[email protected]
18.01.2017 20:47bietka
21.11.2016 19:16Babeczka35
20.09.2016 06:57MonikaW
19.09.2016 21:48