Składniki:
piersi z kurczaka | 2 szt. |
pieczarki | 50 dag |
śmietana 18 proc | 330 g |
bulion warzywny | 1 szklanka |
fasolka szparagowa | 20 dag |
Musztarda sarepska Prymat | 5 łyżek |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
tłuszcz do smażenia |
piersi z kurczaka | 2 szt. |
pieczarki | 50 dag |
śmietana 18 proc | 330 g |
bulion warzywny | 1 szklanka |
fasolka szparagowa | 20 dag |
Musztarda sarepska Prymat | 5 łyżek |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
tłuszcz do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: