Zupa z fasolką szparagową

Zupa z fasolką szparagową

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • marchewka pokrojona w kostkę

    1 sztuka
  • pietruszka pokrojona w kostkę

    1 sztuka
  • ziemniaki pokrojone w kostkę

    5 sztuk
  • rosół warzywny

    1,5 litra
  • śmietana

    120 ml
  • przyprawa do zup

    2 łyżki
  • fasolka szparagowa (mrożona)

    1 opakowanie
  • sól do smaku

  • pieprz do smaku

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Do wrzącego rosołu dodajemy pokrojoną marchewkę, ziemniaki, pietruszkę oraz fasolkę szparagową.Gotujemy do miękkości, doprawiamy solą, pieprzem, magi. Rozprowadzamy w zupie śmietanę

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Dariusz8

08.01.2012 17:38
smaczna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat