Ogóreczki nadziewane twarożkiem

Ogóreczki nadziewane twarożkiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ogorki gruntowe

    5 sztuk
  • ulubione suszone zioła

    1/2 łyżeczka
  • sól

  • śmietana

    1 łyżka
  • ser biały

    10 (twarogowy)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ogórki obieramy, przekrawamy wzdłuż na pół, wydrążamy miąsz.
Serem wyrabiamy ze śmietaną, dodajemy zioła, sól. Powstałym farszem twarogowym nadziewamy ogórki i podajemy.
Jest to pyszna, lekka przekąska.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

iknkirke

17.01.2011 18:10
smaczne

ewelina/bunia

04.09.2010 11:09
hmm nigdy tego nie jadłam - chętnie wypróbuję

MAŁGORZATA108

22.08.2010 19:45
Smaczne, lekkie, pożywne.

Gosia40

21.08.2010 20:11
Super pomysł:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat