Przepis i sposób przygotowania na: Przystawka karnawałowa - burak, łosoś i avokado
Avokado obierz, pokrój na cząstki, zawiń w plastry łososia.
Pozostałe składniki odpowiednio pokrój i połóż jedno na drugim.
Zepnij wykałaczką.
Gotowe.
Pyszne!
chleb |
kilka kromek
|
łosoś wędzony plastry |
kilka plastrów
|
awokado |
1 sztuka
|
pomidory suszone w zalewie |
kilka
|
burak ugotowany na prze |
1 sztuka
|
listki mięty |
kilka
|
glassa sojowa |
do dekoracji
|
papryka czerwona marynowana |
1 sztuka
|
oliwki zielone |
do dekoracji
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: