Surówka z kapusty pekińskiej i marchwi

Surówka z kapusty pekińskiej i marchwi

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta pekińska

    0,5 sztuki
  • marchewka

    2 sztuki
  • jabłka

    3 sztuki
  • majonez

    3 łyżki
  • sok z cytryny

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę pekińską szatkujemy. Marchewkę i jabłko obieramy a następnie ścieramy na tarce o dużych oczkach. Jabłka skrapiamy dokiem z cytryny. Wszystkie składniki mieszamy ze sobą doprawiamy do smaku pieprzem oraz majonezem. Ponownie mieszamy i odstawiamy na 30 min. by składniki się przegryzły. Smacznego !!

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

olkaaa

02.02.2014 13:43
fajny przepis

czekoladka_m

22.10.2013 16:31
W sam raz jako dodatek do obiadu:)

RenataZ-et

07.02.2013 22:15
pyszna surówka

m1monika

09.09.2012 15:39
smaczna :-)

IKrakowianka

06.07.2012 20:30
bardzo dobra

aniapetr

17.11.2011 20:49
bardzo smaczna, robię podobną :-)

Dorota71

26.09.2010 11:25
mniam mnim

Gosia_60

19.08.2010 21:26
Jadłam podobną

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat