pasta z tuńczykiem

pasta z tuńczykiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • 3 łyżki majonezu

  • sól, pieprz

  • tuńczyk w sosie własnym

    1 puszka
  • jajka

    3 szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka ugotowac na twardo , a następnie pokroic na małe kawałki. A tuńczyka odsączyc i zmieszac z jajkami. Dodac majonez. Zmiksowac mikserem. Doprawic do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

iwona332

22.09.2010 22:36
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat