najprostsza karpatka

najprostsza karpatka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • budyń śmietankowy

    2 op.
  • mleko 3,2%

    3/4 litra
  • cukier

    10 dkg.
  • masło

    1 kostka
  • herbatniki

    1 op.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Budyń ugotować na mleku, dodać cukier i ostudzić. Zmiksować z masłem i przekładać pulchną masą herbatniki.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

dorotka0000025

11.08.2012 14:14
ciekawe ale zglos zeby usuneli ta mylace zdjecie:)

romanrafal

12.02.2012 09:27
sprytne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat