Przepis i sposób przygotowania na: Kawowa pianka
2.Masa kawowa: żelatynę rozpuszczamy w 1/4 szklanki gorącej wody i odstawiamy do przestygnięcia. Śmietanę ubijamy z cukrem i cappuccino na sztywną pianę.Pod sam koniec wlewamy powoli żelatynę, mieszamy. Masę wykładamy na biszkopt. Biszkopty moczymy lekko w kawie i wykładamy na masę kawową. Odstawiamy do lodówki
3.Masa śmietanowa: żelatynę rozpuszczamy w 1/4 szklanki gorącej wody i odstawiamy do przestygnięcia. Śmietanę ubijamy z cukrem pudrem na sztywną pianę.Pod sam koniec wlewamy powoli żelatynę, mieszamy. Masę śmietanową wykładamy na biszkopty.
4.Masło roztapiamy dodajemy cukier i kakao, podgrzewamy i wlewamy mleko. Ciasto polewamy polewą tworząc zygzaki i posypujemy wiórkami kokosowymi. Chłodzimy w lodówce.