Surówka z kiszonej kapusty

Surówka z kiszonej kapusty

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • marchewka

    1 szt
  • cebula

    1/2 szt
  • pieprz, sól

    do smaku
  • jabłko

    1 szt
  • oliwa z oliwek

    3 łyżki
  • kapusta kiszona

    50 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kiszoną kapustę, odcisnąć i pokroić. Włożyć do dużej salaterki.
Cebulę obrać, posiekać. Marchewkę oczyścić, umyć. Jabłko obrać, wyciąć gniazdo nasienne. Marchewkę i jabłko zetrzeć na tarce o dużych oczkach.
Jabłko, marchewkę i cebulę dodać do kapusty, polać olejem, Przyprawić do smaku solą,pieprzem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

noculos

11.01.2012 11:12
lubie kiszona kapuste!

IlonaAlbertos

01.05.2011 00:39
Musi smakować wspaniale.

Dorota71

26.09.2010 10:56
mniam mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat