Podgrzybki marynowane

Podgrzybki marynowane

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • podgrzybki

  • woda

    3 szklanki
  • cukier

    3 łyżki
  • sól

    1 łyżka
  • ocet

    1/2 szklanka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Grzyby blanszujemy i przekładamy do słoików. Z podanych składników przygotowujemy zalewę, zagotowujemy. Zalewamy nią podgrzybki, pasteryzujemy 15 minut.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

jasiek

14.09.2011 17:42
świetne grzybki

gosia561

26.04.2011 12:03
fajne do wędlin

Adamorek

17.03.2011 11:30
pyszne

marcia71

04.03.2011 17:13
dobre do chlebsia

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat