Przepis i sposób przygotowania na: Strucla makowa
Kroki postępowania
Smacznego !!!
mak |
1/2 kg
|
cukier |
1 szklanka
|
miód |
3 łyżki
|
mleko |
1 szklanka
|
jaja |
3 sztuki
|
masło |
1 łyżka
|
olejek migdałowy |
1 sztuka
|
mąka |
3 szklanki
|
mleko ciepłe |
3/4 szklanki
|
masło |
3/4 kostki
|
jaja |
3 sztuki
|
drożdże |
50 g
|
cukier |
1/2 szklanki
|
olej |
2 łyżki
|
sól |
|
cukier puder |
1 szklanka
|
sok z cytryny |
1 łyżka
|
wrzątek |
3 łyżki
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: