Piekarnik rozgrzać do 200 stopni.Mięso umyć,osuszyć,skórę naciąć w \"kratkę\".Natrzeć solą,pieprzem i gałką muszkatołową.W brytfannie rozgrzać olej,ułożyć w niej mięso skórą do góry,mocno podpiec.Włożyć do piekarnika na środkową półkę,piec1,5-2 godzin,co jakiś czas podlewając bulionem.Włoszczyznę oczyścić,pokroić na kawałki i po ok.60min. pieczenia dodać do mięsa.Do końca pieczenia mięso często polewać sosem.Pod koniec pieczenia piekarnik przestawić na funkcję grill,mięso grillować ok.5 min.(jest gotowe,gdy skóra jest chrupiąca i powstają na niej pęcherzyki).Mięso wyjąć z brytfanny,sos przecedzić i zagęścić zagęstnikiem.Pieczeń wyłożyć na półmisek,obok ułożyć warzywa,a sos podać w sosjerce.