Pasta z brzuszków łososia

Pasta z brzuszków łososia

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    3 sztuki
  • natka pietruszki

    3 gałązki
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
  • majonez

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Obieramy mięsko z brzuszków wędzonego łososia. Jajka ugotowane na twardo kroimy w kosteczkę. Natkę siekamy. Wszystko razem mieszamy. Przyprawiamy solą i pieprzem. Na koniec mieszamy z majonezem. Taka pasta świetnie nadaje się na kanapki.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Wiesława1

20.07.2012 18:50
super

leonkot

08.11.2011 14:27
ciekawe, muszę spróbować

ewelinapac

13.06.2011 14:40
pzcha

annamariakowalczyk3

28.09.2010 10:23
ciekawe..

iwona332

27.09.2010 00:30
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat