Przepis i sposób przygotowania na: jogurtowiec dyniowo pomarańczowy
Kroki postępowania
Dynię po ostudzeniu przetrzeć blenderem. Będą potrzebne 2 szklanki takiego musu.
Gdy zacznie tężeć wylać na wystudzony spod.
Gotowe, smacznego.
dynia |
2 szklanki pieczonej Hokkaido
|
pomarańcze |
2 średnie
|
jogurt naturalny |
400 ml
|
Żelatyna wieprzowa Prymat |
4 łyżeczki
|
ksylitol |
3 łyżki lub cukier
|
sok z cytryny |
1/2 cytryny
|
ciastka |
150 g ciastkalub ciasto czekoladowe
|
masło klarowane |
1 łyżka
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: