Sposób przygotowania

Masło lub margarynę rozpuszczamy na małym ogniu. Do przestudzonego masła dodajemy cukier, jajko i jogurt naturalny. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy. Do mąki dodać proszek do pieczenia i delikatnie wymieszać z wcześniejszą masą. Pod koniec mieszania dodać poruszoną czekoladę. Przełożyć masę do papilotek, napełniając je do 2/3 ich wysokości. Piec przez około 25 minut w nagrzanym do temperatury 180 stopni piekarniku.

Komentarze

  • 0
    10257115_10153256927827125_4985002753991463258_o
    Opublikowano

    Zdzisław

    pyszne słodkości jak lubię
  • 0
    fotor_1
    Opublikowano

    ania2610

    pięknie wyrosły!
  • 0
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    fajne babeczki:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edith85

    smakowite :)
  • 0
    gotowanie-na-parze
    Opublikowano

    ilka01

    wyglądają bardzo apetycznie :)
  • 0
    dsc00052
    Opublikowano

    Damiano

    pyszne babeczki
  • 0
    depositphotos_5608882-friendly-chef
    Opublikowano

    mariuszek8

    Pyszności , na ile starcza babeczek?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jan_mag

    sama bym chętnie zjadła

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !