Przepis i sposób przygotowania na: Ciasteczka betlejemskie
Kroki postępowania
Z białek ubijamy pianę, stopniowo dodajemy cukier. Pianę wykładamy na ciasteczka.
mąka pszenna |
1/2 kg
|
masło |
25 dag
|
cukier puder |
3 łyżki
|
żółtko jajek |
4 sztuki
|
śmietana |
3/4 szklanka
|
cukier waniliowy |
1 opakowanie
|
proszek do pieczenia |
1 łyżeczka
|
białko |
2 sztuki
|
cukier |
1 szklanka
|
orzechy włoskie |
|
wiórki kokosowe |
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: