Składniki:
Biszkopt ciemny
jajko |
3 szt
|
cukier |
1/2 szkl
|
mąka |
3/4 szkl
|
olej |
4 łyżki
|
kakao |
3 łyżeczki
|
ocet |
1/2 łyzki
|
proszek do pieczenia |
1/2 łyżki
|
Biszkopt jasny
jajko |
3 szt
|
cukier |
1/2 szkl
|
mąka |
1 szkl
|
olej |
4 łyżki
|
ocet |
1/2 łyżki
|
proszek do pieczenia |
1/2 łyżki
|
Wkładka serowa
ser biały |
50 dag
|
jajko |
5 szt
|
cukier puder |
15 dag
|
cukier waniliowy |
1 op
|
margaryna |
10 dag
|
budyń waniliowy |
2 łyżki
|
Masa brzoskwiniowa
brzoskwinie w puszce |
1 puszka
|
galaretka brzoskwiniowa |
2 op
|
Masa budyniowa
mleko |
500 ml
|
budyń waniliowy |
2 op
|
cukier |
4 lyżki
|
masło |
1 kostka
|
Dodatkowo
polewa czekoladowa |
1 op
|