Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Biszkopt jasny: Białka ubić na sztywno. Stopniowo dodawać żółtka oraz cukier. Nadal ubijając dodawać olej, mąkę, ocet oraz proszek do pieczenia. Ciasto wyłożyć na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Piec 30 minut w temperaturze 170 stopni.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Michał2

    ładnie prezntuje się, musi być smaczne!
  • 0
    img_20170605_171131
    Opublikowano

    Wiesława1

    Chętnie bym się wprosiła na kawkę z takim dodatkiem
  • 0
    original
    Opublikowano

    Janina

    Pyszne ciacho;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    molanka

    bardzo apetyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    as28

    mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    apetyczne ciasto mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wygląda rewelacyjnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    rewelacyjny pomysł na ciacho
  • 0
    z-hrabina-logo
    Opublikowano

    Hrabina w kuchni

    Świetne ciasto.
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    Pyszne do kawki :))
  • 0
    p1100027
    Opublikowano

    gosia56

    super ciasto;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !