Przepis i sposób przygotowania na: Kolorowe koreczki a\'la jeżyk
Kapustę owijamy folią aluminiową. Na wykałaczki nabijamy dowolnie różne składniki, wbijamy w kapustę blisko siebie tworząc jeżyka.
szynka |
3 plasterki
|
marynowany czosnek |
10 szt
|
ser żółty |
3 plastry
|
papryka konserwowa |
5 kawałków
|
ogórki konserwowe |
5 szt
|
seler naciowy |
2 gałązki
|
ogórek świeży |
2 szt
|
winogrona |
10 szt
|
kapusta |
1/2 szt
|
wykałaczki |
|
oliwki zielone |
10 szt
|
salami |
10 (plastry)
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: