rumsztyk

rumsztyk

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • rostbet z kością

    700 g
  • smalec

    40 g
  • masło

    20 g
  • mąka

    10 g
  • sól, pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

z rostbefu usunąć kości pokroić na 4 części i rozbić na plastry mięso doprawić włożyć na rozgrzany tłuszcz i smażyć z obu stron pod koniec smażenia dodać masło podawać na gorąco z frytkami i sałatka

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

KasiaK90

11.08.2011 20:51
pycha

malaczarna23

10.08.2011 11:29
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat