Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Roladki nadziewane

5.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

schab bez kości
6 porcji
papryka
1/4 strąka
olej
do smażenia
włoszczyzna
2 (krojona w paski)

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki nadziewane

Schab lekko \"rozbijamy\", nacieramy olejem. Na środek układamy włoszczyznę a w sam środek po kawałku papryki. Zawijamy roladki i spinamy wykałaczkami (można związać nitką). Zapiekamy w piekarniku po uprzednim obsmażeniu.
Można przygotować z niego dowolny sos.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak