Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto bananowe z winogronami i marcepanem.
Kroki postępowania
Banany przekroić wzdłuż i spryskać sokiem z cytryny. Ułożyć na cieście.
masło |
0,5 kostki
|
cukier |
0,5 szklanki
|
cukier waniliowy |
1 szt
|
mąka |
1 szklanka
|
jajko |
2 szt
|
sól |
1 szczypta
|
banan |
3 szt
|
sok z cytryny |
1 łyżka
|
winogrona zielone |
1 szklanka
|
marcepan |
20 dag
|
jajko |
1 szt
|
białko |
1 szt
|
czekolada |
2 łyżki
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: