Królik z kurkami

Królik z kurkami

Czas przygotowania:
1h

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • królik

    1 sztuka
  • wino białe

    1 szklanka
  • marchew

    1 kilogram
  • kurki

    1 kilogram
  • przyprawy

    1 do smaku
  • bulion warzywny

    1 litr
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Królika myjemy, kurki i marchewkę myjemy ,następnie kurki kroimy a marchewkę ścieramy na tartce o grubych oczkach. warzywa mieszamy , połowę wsypujemy na dno brytwany,układamy królika i przyprawiamy go a następnie wsypujemy resztę warzyw. zalewamy połową płynów pieczemy 3 godziny co jakis czas podlewając pozostałym płynem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Krzysztof15

05.08.2012 10:12
pycha

ajres

27.01.2012 20:16
dobre

Magda60

11.01.2012 23:37
super

Magda60

11.01.2012 23:37
super

Gosia32

08.09.2011 08:56
uwielbiam kurki

noculos

08.09.2010 00:24
wspaniałe danie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat