Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 4 szt
szynka 10 dag
szczypiorek 1/2 pęczka
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica

Na patelni roztapiamy odrobinę masła. Szynke kroimy w drobną kostkę i podsmażamy na patelni. Szczypiorek drobno siekamy. Następnie wbijamy jajka, dodajemy szczypiorek, przyprawiamy odrobiną soli i pieprzu do smaku. Smażymy, aż powstanie jajecznica.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak