Składniki:
sznycli cielęcych | 6 |
ząbków czosnku | 5 |
łyżeczka suszonego tymianku | 1 |
ćwierć startej gałki muszkatałowej | |
sok z cytryny | |
skórka otarta z cytryny | |
łyżki oliwy | 2-3 |
łyżki posiekanej pietruszki | 4 |
pieprz | |
sos do sałatek | |
sól |
sznycli cielęcych | 6 |
ząbków czosnku | 5 |
łyżeczka suszonego tymianku | 1 |
ćwierć startej gałki muszkatałowej | |
sok z cytryny | |
skórka otarta z cytryny | |
łyżki oliwy | 2-3 |
łyżki posiekanej pietruszki | 4 |
pieprz | |
sos do sałatek | |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: