węgierskie mielone

węgierskie mielone

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięso mielone

    1/2 kg
  • papryka

    1 szt.
  • cebula

    1 szt.
  • kajzerka

    1 szt.
  • jajko

    1 szt.
  • sól

    do smaku
  • pieprz biały Prymat

    do smaku
  • bułka tarta pikantna

    10 dkg
  • olej do smażenia

    100 ml.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Paprykę obrać i drobno posiekać Do mięsa mielonego dodać paprykę, pokrojona cebulę, namoczona w mleku kajzerkę i doprawić do smaku. Bardzo dokładnie wymieszać. Formować kulki, obtaczać w bułce tartej i smażyć na oleju.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

pestka

16.10.2013 09:12
bardzo smaczne mielone

Łucja1

16.05.2011 16:02
bardzo smaczne!

Łucja1

16.05.2011 16:02
bardzo smaczne!

mamusia1

16.05.2011 15:59
super

mamusia1

16.05.2011 15:59
super

marta0906

06.01.2011 12:05
Smaczne:)

Allice

03.11.2010 08:47
ciekawy przepis, tylko szkoda, że zdjęcie takie niewyraźne :/

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat