Karczochy z chili i bitą śmietaną

Karczochy z chili i bitą śmietaną

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • śmietana kremówka

    1/8 litra
  • keczup pikantny

    1/2 łyżka
  • tabasco

    2 krople
  • karczochy

    10 konserwowe
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Osuszyć środkowe części karczochów. Śmietanę ubić, dodać keczup, tabasco,posolić, dodać pieprz i orobinę czosnku. Karczochy ułożyć w miseczce i polać sosem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

monisia1977

04.09.2010 08:18
fajne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat