Risotto

Risotto

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ryż do risotta

    2 torebki
  • kiełki sojowe

    1 garść
  • por

    1/4 sztuka
  • żółtka

    3 sztuki
  • sól

  • papryka zielona

    1 szklanka
  • papryka żółta

    1 szklanka
  • papryka czerwona

    1 szklanka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ryż gotujemy na bulionie, paprykę i por bardzo drobno siekamy. Wszystkie składniki łączymy ze sobą, pod koniec wbijamy żółtka i w cieple mieszamy je aby się lekko \"ścieły\".

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

ronald88

23.08.2011 10:39
wow uwielbiam risotto

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat