Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajko z pietruszką.

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 1 szt
zielona pietruszka 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Jajko z pietruszką.

Skorupkę jajka obłożyć zwilżonymi wodą listkami pietruszki. Na jajko naciągnąć kawałek cienkiej rajstopy (gazy) i zawiązać. Gotować w cebulowych łupinkach. Po ostygnięciu zdjąć "opakowanie". Można jajka ugotowane i przygotowane jak powyżej zanurzyć w kolorowych barwnikach spożywczych.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Rysia 12.04.2014 17:27
Takie ekologiczne,ładne.
Smaczna_B 11.04.2014 18:12
artysta nie z tej ziemi !!!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak