Sposób przygotowania

Białka ubić na sztywną pianę, dodać cukier i ponownie ubić. Następnie dodać delikatnie wiórki kokosowe i mąkę ziemniaczaną. Wszystko wymieszać. Blachę mocno wysmarować tłuszczem. Ciasto nakładać łyżką. Piec w temperaturze 170 stopni przez około 30 minut.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aniagdz

    moje ulubione ciastka:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    nogawkuchni

    Bardzo lubię takie ciasteczka,Twoje prezentują się wyśmienicie,świetne wypieki.
  • 0
    247017_776885135732812_6766402448041904983_n
    Opublikowano

    Milka100

    kokosanki rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jusiaa

    Smaczne :)
  • 0
    home_cherry_girl
    Opublikowano

    martyna94

    Prosto a zarazem smacznie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    sasanka

    ale rumiane :) prawie czuć zapach przez monitor :D
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    ale fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !