Składniki:
bez kości ( po 150 g ) | |
Ciasto: | |
jajko | 1 |
czubata łyżka mąki | |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
olej do smażenia | |
mąka do obtaczania | |
ketchup pikantny | kilka łyżek |
schab | 2 (plastry) |
bez kości ( po 150 g ) | |
Ciasto: | |
jajko | 1 |
czubata łyżka mąki | |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
olej do smażenia | |
mąka do obtaczania | |
ketchup pikantny | kilka łyżek |
schab | 2 (plastry) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: