Krok

original

Filety z ryby kroimy na kawałki. Z mąki, jajek, wody, soli, pieprzu przygotowujemy ciasto o konsystencji naleśnikowego. Porcje ryby smażymy w cieście naleśnikowym na tłuszczu.

Krok

original

Cebule kroimy w piórka, ogórki i paprykę w paski. W garnku zagotowujemy wodę z olejem, octem, koncentratem pomidorowym i keczupem.

Krok

original

Do zalewy dodajemy cebule, ogórki i paprykę, gotujemy do miękkości. Dodajemy do smaku sól, pieprz, cukier. W salaterce układamy warstwami porcje ryby i gorących warzyw.

Krok

original

Odstawiamy do przestudzenia. Smacznego :)



Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Uwielbiam, tą rybę!
  • 2
    original
    Opublikowano

    smerfna_chatka

    wygląda bardzo apetycznie
  • 0
    olcia
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    dada

    mniam mniam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo fajna propozycja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ppaulina

    mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    AnielskaSlodycz

    bardzo dobre pyszota
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    podoba mi się :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    lubimy taką rybkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !