Składniki:
gruszki | 3 sztuki |
ler lazur | 5 dkg |
orzechy włoskie | 2 łyżki |
sól, pieprz | 1 do smaku |
piewtruszka, koperek świeży | 8 gałazek |
cytryna | 1/2 cytryny |
oliwki zielone | 10 sztuk |
żurawina | |
wino półwytrawne czerwone | 1/3 szklanki |
gruszki | 3 sztuki |
ler lazur | 5 dkg |
orzechy włoskie | 2 łyżki |
sól, pieprz | 1 do smaku |
piewtruszka, koperek świeży | 8 gałazek |
cytryna | 1/2 cytryny |
oliwki zielone | 10 sztuk |
żurawina | |
wino półwytrawne czerwone | 1/3 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: