Sposób przygotowania

Krok 11 / 17

Przekładamy do miski, dodajemy mąkę ziemniaczaną, jajko i ½ szklanki maki pszennej oraz szczyptę soli. Wyrabiamy masę ze składników, w razie potrzeby dodajemy drugą część mąki. Najważniejsze w kopytkach jest to, aby nie dodać zbyt dużo mąki pszennej bo wtedy kopytka mogą być twarde.


Komentarze

  • 0
    20150824_185523
    Opublikowano

    idealme

    ale pyszności!
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    Grzyby i w dodatku moje ulubione :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    probofka

    szkoda że patrząc nie można posmakować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    lubię takie połączenia :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !