Sałatka z tuńczyka i czerwonej fasolki

Sałatka z tuńczyka i czerwonej fasolki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • fasolka konserwowa

    1 puszka
  • jajka

    4 szt
  • koperek

  • mały ząbek zmiażdżonego czosnku

  • dobry, gęsty majonez

  • ew. sól do smaku

  • tuńczyk w sosie własnym

    1 puszka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo.Wystudzić, obrać i pokroić w kostkę.Dodać rybę i dobrze osączoną fasolkę.Doprawić solą, pieprzem i czosnkiem.Wymieszać, dodać drobniutko pokrojony koperek i majonez. SMACZNEGO!

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

gusia1000

02.07.2015 11:12
Na pewno dobra.

Jaheira11

22.03.2011 23:28
takiej sałatki jeszcze nie próbowałam- chyba muszę to zmienić:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat