Składniki:
jajko | 3 sztuki |
papryka biała | 1 sztuka |
szczypior | 1 pęczek |
ser pleśniowy niebieski | 0,2 kg. |
sól i pieprz | do smaku |
majonez tradycyjny | 3 łyżki |
koperek | 2 łyżki |
kapusta pekińska | 1 mała główka |
ser gouda | 02 kg. |
jajko | 3 sztuki |
papryka biała | 1 sztuka |
szczypior | 1 pęczek |
ser pleśniowy niebieski | 0,2 kg. |
sól i pieprz | do smaku |
majonez tradycyjny | 3 łyżki |
koperek | 2 łyżki |
kapusta pekińska | 1 mała główka |
ser gouda | 02 kg. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: