fasolka z papryką

fasolka z papryką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • fasolka szparagowa

    0.5 kg
  • masło

    2 łyżki
  • sól

    do smaku
  • papryka czerwona

    1 szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Fasolkę ugotować w osolonej wodzie, odcedzić. Na patelni rozgrzać masło, wkroić paprykę pokrojona w paseczki chwile podsmażyć. Potem wrzucić fasolkę i doprawić do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Kryska73

04.02.2011 12:12
bardzo ciekawy sposób podania fasolki

Kryska73

04.02.2011 12:12
bardzo ciekawy sposób podania fasolki

Łucja1

23.11.2010 18:09
wspaniała!

mamusia1

27.08.2010 21:48
jadłam kiedyś podobną ale z boczkiem! bardzo mi smakowała!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat