Przepis i sposób przygotowania na: Kartoflanka na skrzydełkach :
Podawać posypaną koperkiem .
½ łyżki masła ,2 kapelusze grzybów suszonych ,2 łyżki łuskanego solonego słonecznika,2 łyżki pokrojonego koperku |
|
2 łyżeczki mąki ,4 szklanki wody,½ szklanki słodkiej śmietanki ( 30 lub 18 % ) |
|
cebula |
1 szt.
|
ziemniaki |
4 szt.
|
marchew |
2 szt.
|
skrzydełka kurczaka |
4 szt.
|
olej słonecznikowy |
1 łyżka
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: