Jabłka zapiekane z żurawinami

Jabłka zapiekane z żurawinami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jabłka

    6 szt.
  • cukier trzcinowy

    3 łyzki
  • konfitura żurawinowa

    1 słoik
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Z jabłek wydrążyć gniazda nasienne .Konfiturą z.żurawin napełnić jabłka i wierzch posypać cukrem trzcinowym i zapiec w piekarniku.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Gosia32

11.05.2011 08:18
super;]

Kryska73

30.01.2011 16:23
bardzo delikatne i smaczne

Kryska73

30.01.2011 16:23
bardzo delikatne i smaczne

Łucja1

22.11.2010 18:17
super smaczne!

mamusia1

25.08.2010 12:24
dobre i w sam raz na czasie!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat