Pasta z makreli

Pasta z makreli

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makrela wędzona

    1 szt
  • jaja na twardo

    2 szt
  • majonez tradycyjny

    3 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Makrelę obrać ze skóry i z ości, zmielić razem z jajami. Dodać majonez, porządnie wymieszać i doprawić do smaku majerankiem i kucharkiem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Bernadeta1

04.08.2013 00:02
bardzo smaczna pasta

kuklik

13.10.2010 12:36
na piątek i nie tylko

Natalia/tubisiek

08.10.2010 06:58
prosta i smaczna :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat