Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z czerwonymi porzeczkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

porzeczki czerwone 1 szklanka
arbuz 400 g
melon 1/3 szt
banan 1 szt
brzoskwinie 2 szt
jogurt naturalny 1 op

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z czerwonymi porzeczkami

Z arbuza odkroić skórę, wyjąć delikatnie pestki i pokroić na małe kawałki. Porzeczki delikatnie umyć i delikatnie osuszyć na ręczniku papierowym, aby obciekły wodą. Melona pokroić na kawałki, takiej samej wielkości jak kawałki arbuza. Banana pokroić na plasterki. Z brzoskwiń wyjąć pestki i pokroić na kawałeczki. Wszystkie owoce delikatnie połączyć razem, polać jogurtem greckim i delikatnie wymieszać, podawać sałatkę schłodzoną

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Noruas 17.12.2012 19:42
wygląda przepysznie, mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak