Przepis i sposób przygotowania na: " Marzenie Anioła - Rafaello z Malibu "
Mleko kokosowe wlewamy do garnka, dodajemy cukier i cukier waniliowy.
Grzejemy.
Gdy mleko będzie gorące, dodajemy mleko wymieszane z mąkami.
Całość mieszamy bez przerwy, żeby nie powstały grudki.
Gdy budyń zrobi się gęsty - odstawiamy do wystygnięcia.
Masło ubijamy.
dodajemy po łyżce budyniu kokosowego i malibu.
Gdy powstanie jednolita masa dodajemy prażone wiórki.
Mieszamy i odstawiamy na ok. 10 minut do lodówki.
Blachę o wymiarach ok. 28 cm x 21 cm wykładamy warstwą krakersów.
Na każde ciastko nakładamy przygotowany krem.
Na krem kładziemy kolejną warstwę krakersów.
I tak do skończenia kremu.
Całość posypujemy wiórkami i kawałkami migdałów.
Odstawimy do lodówki.
Uwaga!
Można je jeśc po kilku godzinach , ale najlepiej smakuje pozostawione na noc!!!