Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Imprezowe koreczki

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

szynka konserwowa w kostce 200 g
pieczarki marynowane 15 sztuk
CEBULKI MARYNOWANE 20 szt
mini mozzarelle 4 szt
papryka czerwona 1 szt
ogórki kiszone 2 szt
oliwki zielone 15-20 szt
żółty ser 500 g

Przepis i sposób przygotowania na: Imprezowe koreczki

Żółty ser w kostce oraz szynkę konserwowy należy pokroić w kosteczki podobnych rozmiarów,nie powinny być za duże ani za małe. Pieczarki marynowane oraz cebulki należy odcedzić na durszlaku, ogórki kiszone kroimy w talarki a paprykę w paseczki, mini mozzarelle w talarki - tak przygotowane składniki nabijamy na wykałaczki wg uznania tworząc kompozycję imprezową. Układamy na półmisku, Podajemy schłodzone

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Botwinka 27.11.2012 18:08
super
Habibi 21.11.2012 16:24
Lubimy z sosem tatarskim :)
ziutula
ziutula 21.11.2012 15:14
super przekąska
Magula 21.11.2012 13:21
Ja też lubię, jeszcze takie piękne kolorowe, to już oczami się je
medi 21.11.2012 12:23
Chyba nie ma osoby która by ich nie lubiła ja uwielbiam:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak