naleśniki z farszem jajecznym

naleśniki z farszem jajecznym

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jaja na twardo

    2
  • parmezan starty

    3 łyżki
  • cebula biała

  • śmietana

    3 łyżki
  • sól

  • tłuszcz do smażenia

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

przygotować ciasto na naleśniki.gotowane jajka posiekać.pokrojoną cebulkę podsmażyć na maśle.do posiekanych jaj dodać surowe jajo,śmietanę,parmezan,usmażoną cebulę,natkę i sól.farsz starannie wymieszać i rozsmarować na naleśnikach.zwijaj je w rulon lub składać w chusteczkę i smażyć na maśle.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

anja3107

16.07.2010 13:01
super ;-)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat