Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tatar koperkowy

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

skrzydło wołowe 40 dag
koperek 2 łyżki
sól do smaku
żółtko jajek 1
oliwa 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Tatar koperkowy

Skrzydło wołowe mielę w maszynce do mięsa. Zmieloną wołowinę przyprawiam do smaku solą oraz świeżo zmielonym pieprzem. Dodaje posiekany koperek oraz oliwę. Wszystko dokładnie mieszam wyrabiając składniki z mięsem. Tak przygotowany tatar podaję z żółtkiem jajka. Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna133 15.11.2012 12:21
nigdy nie jadłam surowego mięsa ;(
olkaaa 15.11.2012 09:17
jestem ciekawa jak smakuje
olkaaa 15.11.2012 09:17
jestem ciekawa jak smakuje
agaK. 07.11.2012 00:13
tatar nie dla mnie..
MAR3STA 06.11.2012 18:59
świetnie się prezentuje
ziutula
ziutula 05.11.2012 21:08
tatar lubię bardzo i jak mam smak to zjem sporawo..

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak